Feeds RSS
Feeds RSS

12 January 2011

tolonglah cepat sembuh. :)

love
assalamualaikum semua. :)
da lame tak update blog ni kan. rindu. ehe.
act hari ni aeda demam. uhu. teruk juga demam nya. sepanjang duk kat usm nih,dah 2 kali demam. ape kena la. lemah sangat ko nih aeda.ehe
benda paling aeda lemah kalau demam nih 'rindu'. kalau demam je mule lah manje je. yela kalau kat rumah mama dengan abah ada. duduk teman, jage dengan penuh kasih sayang.ehe. kalau kat usm nih, harapkan membe-membe la. nasib ada diorang. rindu sangat kat mama dengan abah. waaa~
first time sem nih aeda ponteng kelas.opssss.bukan ponteng lah. skip je.ahaha. tak larat sangat. tapi nasib ade diorang nih, eton ngan syida.. diorang masuk kelas lambat sebab anta aeda g klinik. tengs ya sayang-sayang ku sekalian. kalian memang baek. tengs tuk myra arsyad juga kerana bagi pinjam kereta. 1 muah untuk korang. ehe.
haa...
ni la bende paling aeda tak suke.kene makan UBAT. aduyai..i hate it. kenapa semua ubat pahit. kalau manis pon sikit je, dalam 5% je. uhu. thats why la aeda tak suke g klinik. kalau boleh nak biar je sembuh sendiri. kalau macam tu memang tak sembuh-sembuh la ko aeda.ehe
mase akak kat kaunter amik ubat tu panggil aeda, da menggigil kaki nih nak g amik ubat. 'AIDA FITRI,AMIK UBAT.' aduh akak nih. kene bagi ke ubat. saye datang  nak check suhu badan je.
dengan muke redho dan tersengih-sengih macam kerang busuk aeda g amik ubat tu.

akak kaunter : adik makan ubat nih ikut mase yer. ubat antibiotik nih habiskan tau, 2 biji 3 kali sehari.
aeda : akak,kalau sebiji sehari bole tak? demam saye da kurang nih.
akak kaunter : *muke pelik.aik,cepat betol sembuh. tapi adik kene habiskan juga.
aeda : wajib ke akak?
akak kaunter : wajib la*muke serius.
aeda : baek.*sambil tunduk.garang la akak nih.huh..!

aduh.tak suke ubat. tak suke.tak suke.tak suke. tapi demi sembuh telan juga la.uhu
kawan-kawan, doakan aeda cepat sembuh k. :)



tengs for reading.kiss ckit.muah..!

1 comments:

Myra Arshad (: said...

sama - sama. hehe. ingat, makan ubat naa~